Kantoorruimte huren Almere

Wanneer je een inspirerende kantoorruimte wilt huren in Almere, flexibel, professioneel en natuurlijk voorzien van goede koffie, dan moet je beslist eens langskomen bij Places to work. Hier vind je alle faciliteiten die je voor je kantoor nodig hebt op één plek.


Verschillende vergaderruimtes

De verschillende vergaderruimtes in het pand bieden plaats aan 10 tot zelfs 250 personen. Daarnaast bieden wij diverse soorten werkplekken afhankelijk van de behoefte variërend van flexplekken tot een volledig kantoor voor meerdere mensen.


Extra faciliteiten bij uw kantoorruimte

Places to work biedt meer dan alleen kantoorruimte in Almere. Wanneer je een flex of fix kantoor bij ons huurt, kun je ook de spullen die je niet onbeheerd wilt achterlaten, opbergen in een locker. En wij gaan nog verder. De catering in het pand biedt niet alleen een prima kopje koffie, maar kan desgewenst ook de lunch verzorgen of zelfs het diner. Zo kun je een volledige vergaderdag inplannen in je kantoorruimte in Almere en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.


Netwerken

Doordat de meest uiteenlopende bedrijven, zzp-ers, freelancers en mkb-ers bij Places to work een werkplek of een kantoorruimte in Almere huren, biedt dit de ultieme gelegenheid tot netwerken. Misschien heb jij een klus aangeboden gekregen die niet bij je past, maar wel bij degene die naast je een flexplek huurt. Of je wilt even sparren en nieuwe inzichten opdoen voor het project waaraan je werkt, dan zijn er genoeg vakmensen die met je mee kunnen denken. Ook dat is Places to Work.

Een kantoor huren in Almere bij Places to work bied je dus meer dan een werkplek alleen. Ondernemers worden hier door faciliteiten, netwerk, kennis en middelen ondersteund in hun bedrijfsvoering. Kom dus gerust eens een kijkje nemen voor een vrijblijvende rondleiding of loop eens binnen in de lobby waar je gratis kunt werken. En wil je meer informatie over het huren van een kantoor in Almere bij Places to work, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over Places to work en verzorgen graag een vrijblijvende rondleiding.


PLACES TO WORK ALMERE

Wisselweg 33
1314 CB Almere
E-mail: info@placestowork.nl
Telefoon: +31 36 20 300 40

Kantoorruimte Almere