Kennis

KENNIS
Heb je een specifieke vraag of mis je kennis op een bepaald gebied die nodig is om succesvol te ondernemen? Misschien kun je terecht bij mede ondernemers bij Places to work of bij V.I.C. en kunnen zij je direct verder helpen. Mocht je alsnog een expert ontmoeten omdat je een specifiekere vraag hebt op het gebied van marketing, ondernemen, recht, opzetten van een B.V. Of misschien wil je bijvoorbeeld eens klankborden met iemand die verstand heeft van financiën, zoals een accountant?

STARTENDE OF ORIENTERENDE ONDERNEMER?

Heb je altijd al de droom om te gaan ondernemen? Misschien heb je al een idee of nog helemaal niet. Wij helpen je op weg. Met ervaren docenten, coaches en andere potentiële ondernemers, helpen we je om je idee vorm te geven. Heb je scherp voor ogen wat je wilt, dan bieden we je de mogelijkheid om in een maand je idee uit te werken in een gedegen businessplan. Bij Places to learn ga je op een nieuwe manier je eigen onderneming starten. Klik hier voor meer informatie.

PLACES TO WORK PRO’S
Vaak is de drempel hoog om naar een expert te stappen, terwijl je weet dat je de kennis en informatie goed kan gebruiken. Wij begrijpen dat goed en daarom halen wij experts op diverse gebieden naar Places to work. Vrijblijvend kun je gebruik maken van hun diensten en ervaring tijdens hun spreekuren. Heb je een vraag over belasting of speciale regelgeving, wil je weten wat voor jou de beste social media strategie is of heb je behoefte aan tips hoe je je commerciële slagkracht kunt verbeteren? Kom dan naar de spreekuren van de Places to work Pro’s. Zij helpen je op weg. De Places to work Pro’s zijn gerenommeerde experts en vertegenwoordigen samen de meest voorkomende en belangrijkste kennisgebieden voor ondernemers.

HELDOORN EGGELS NOTARISSEN
Wil jij weten welke rechtsvorm het beste bij je past, of zijn er wijzigingen in jouw onderneming? Elke maandagochtend van 9- 11uur is John Heldoorn van Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen aanwezig voor persoonlijk advies. Een afspraak maken is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.heldoorneggels.nl

RABOBANK
Niels Elbersen van de Rabobank Almere is elke dinsdag van 9-11uur aanwezig om ondernemers meer op weg te helpen aangaande financiele zaken. Dit wekelijkse inloopspreekuur is bedoeld voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Een afspraak maken is niet nodig.

FLYNTH ALMERE
Ramon van den Tol van Flynth Almere is elke woensdag van 9- 11uur aanwezig om ondernemers meer op weg te helpen aangaande fiscale en bedrijfseconomische zaken. Het inloopspreekuur is bedoeld voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

CLAASSEN, MOOLENBEEK & PARTNERS
Martien Rienks of Huib van Vliet van Claassen, Moolenbeek & Partners zijn elke vrijdagochtend aanwezig voor vragen over bedrijfsvormen, opzet organisatie, aanvragen van alternatieve financiering en crowdfunding. Ook voor vragen rondom het voorkomen of oplossen van problemen met overheidsinstanties zoals de Belastingdienst kun je bij hen terecht. 

PRESENTATIE COLLEGE
Elke eerste donderdag van de maand tussen 09:00 en 12:00 kun je bij Bart Buijs van het Presentatie College terecht voor praktische of strategische raad over presenteren en netwerken. Bart heeft bijna 30 jaar ervaring in het bedenken, maken en geven van presentaties op basis van strategische communicatie.

PLACES TO LEARN
Elke vrijdag tussen 10- 14uur kun je bij Places to Learn terecht voor alles over ondernemerschap. Wat zijn jouw talenten en hoe kun je die inzetten bij het starten van je eigen bedrijf? In welke branche ben jij actief en hoe ziet jouw markt er uit? Meer informatie via www.placestolearn.nl