Netwerken

NETWERKEN

Bij Places to work vind je een uitgebreid netwerk van medeondernemers. Met hen kun je ervaring en kennis delen. Daarnaast kun je bij de initiatiefnemers van Places to work (V.I.C.) terecht. Zij houden ook kantoor bij Places to work en zijn te allen tijde bereid om vragen te beantwoorden en je verder te helpen met je vragen.


Vrijwel dagelijks zijn er bij Places to work activiteiten waar je aan deel zou kunnen nemen. Dit varieert van netwerkborrel, tot seminar of workshop. Wil je zelf iets organiseren? ‘Be our guest!’.

NETWERK AGENDA

Netwerken betekent kennismaken met andere professionals en ze laten weten wie je bent en wat je zoekt, of liever: wat je te bieden hebt. Kortom alle ruimte om kennis op te doen of te delen en te netwerken.

Voor een actueel overzicht van onze evenementen bezoekt u onze Facebook pagina.

ONTMOETEN

Ondernemers en professionals ontmoeten elkaar bij Places to work. Een lunch, een kop koffie, een vergadering of een event. Places to work faciliteert het allemaal.


Wil je werken te midden van andere ondernemers, of alleen een kop koffie drinken en overleggen met een klant of een leverancier, wil je een training organiseren of vergaderen met collega’s, het kan bij Places to work.

Ondernemersmarkt-72

Ondernemersmarkt-65

CLUB VAN 25 ALMERE

Elke twee weken op vrijdag van 12:00 – 14:00uur komen leden en gasten samen voor een netwerklunch.  De Club van 25 is een netwerkorganisatie die zich richt op zakelijke groei.

Wil jij in contact komen met de organisatie van de Club van 25? Meld je hier aan om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen en om kennis te maken.

SOCIAL MEDIA CLUB

De Social Media Club organiseert maandelijks een evenement waarbij sprekers hun kennis delen over social media.  De bijeenkomsten is toegankelijk voor iedereen die social media zakelijk inzet.

Kijk hier voor meer informatie.

OPEN COFFEE ALMERE

Open Coffee Almere is een maandelijks laagdrempelige netwerkbijeenkomst die iedere donderdag van de maand van 09:00 tot 11:00uur plaatsvindt.

Wil jij ondernemers ontmoeten in een ontspannen sfeer onder het genot van een kop koffie? We nodigen je van harte uit.

STARTUPALMERE

Hét platform voor de startup community van Almere. StartupAlmere maakt evenementen en faciliteiten op het gebied van innovatieve starters en ondernemen inzichtelijk.

Meer informatie vind je hier.