Ondernemen

ONDERNEMEN
Als ondernemers begrijpen wij andere ondernemers en stellen wij alles in het werk om de faciliteiten te bieden waaraan behoefte is. Variërend van specifieke kennis, netwerk, extra faciliteiten of middelen. Waar nodig brengen we je in contact met andere experts, mentoren, coaches of investeerders.


FACILITEITEN
Places to work biedt een scala aan faciliteiten gericht op ondernemers. Denk aan een werkplek met supersnel (Wi-Fi) internet, parkeerplaatsen, uitgebreide horeca, receptie, maar ook aan een auditorium waar je bijeenkomsten kunt bijwonen of zelf organiseren. Ook bieden we de mogelijkheid om bepaalde kennis of vaardigheden op te doen. Bij Places to work kun je ook terecht als je behoefte hebt aan specifieke kennis (Places to work Pro’s) of kun je deelnemen aan: Places to learn.

 


FLEXIBILITEIT
We begrijpen dat je geen langdurige huurcontracten wilt of kunt aangaan. Daarom bieden wij een groot scala aan werkplekoplossingen, van flexplek en vaste werkplek, tot kantoor en vergaderruimtes. Te huur vanaf een uur tot een jaar en altijd tegen lage kosten. Ons auditorium is -in overleg- zelfs gratis te gebruiken.


PLACES TO WORK PRO’S
Vaak is de drempel hoog om naar een expert te stappen, terwijl je weet dat je de kennis en informatie goed kan gebruiken. Wij begrijpen dat goed en daarom halen wij experts op diverse gebieden naar Places to work. Vrijblijvend kun je gebruik maken van hun diensten en ervaring tijdens hun spreekuren. Heb je een vraag over belasting of speciale regelgeving, wil je weten wat voor jou de beste social media strategie is of heb je behoefte aan tips hoe je je commerciële slagkracht kunt verbeteren? Kom dan naar de spreekuren de Places to work Pro’s. Zij helpen je op weg. De Places to work Pro’s zijn gerenommeerde experts en vertegenwoordigen samen de meest voorkomende en belangrijkste kennisgebieden voor ondernemers.

KENNIS
Heb je een specifieke vraag of mis je kennis op een bepaald gebied die nodig is om succesvol te ondernemen? Misschien kun je terecht bij mede ondernemers bij Places to work of bij V.I.C. en kunnen zij je direct verder helpen. Mocht je alsnog een expert ontmoeten omdat je een specifiekere vraag hebt op het gebied van marketing, ondernemen, recht, opzetten van een B.V. Of misschien wil je bijvoorbeeld eens klankborden met iemand die verstand heeft van financiën, zoals een accountant?


MIDDELEN
Om te kunnen ondernemen heb je vaak behalve ‘kennis en kennissen’ ook kapitaal nodig om investeringen te doen of om zaken voor te financieren. Places to work en V.I.C. helpen je hierbij graag op weg.
IMG_3250

SFEER
Om te zorgen voor een prettige en professionele sfeer is Places to work modern en fris ingericht. In de lobby vind je een bar waar je heerlijke koffie kunt krijgen en broodjes. Heb je gasten of wil je tijdens een vergadering in een van de sfeervol ingerichte ruimtes voorzien worden van bijvoorbeeld lunch of een tussendoortje? Uiteraard kan dat ook. En ja, de echte sfeer maken we natuurlijk met zijn allen. Uiteraard kan de vergadering ook worden beëindigd met een warme maaltijd. Je kunt zelfs eerst dineren en aansluitend ’s avonds vergaderen.

 

HELDOORN EGGELS NETWERK NOTARISSEN
Wil jij weten welke rechtsvorm het beste bij je past, of zijn er wijzigingen in jouw onderneming? Elke maandagochtend van 9- 11uur is John Heldoorn van Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen aanwezig voor persoonlijk advies. Een afspraak maken is niet nodig.

1

RABOBANK ALMERE
Niels Elbersen van de Rabobank Almere is elke dinsdag van 9-11uur aanwezig om ondernemers meer op weg te helpen aangaande financiele zaken.

Dit wekelijkse inloopspreekuur is bedoeld voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Een afspraak maken is niet nodig.

Rabobank_

FLYNTH ALMERE
Robin Brinksma van Flynth Almere is elke woensdag van 9- 11uur aanwezig om ondernemers meer op weg te helpen aangaande fiscale en bedrijfseconomische zaken.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

 

Flynth-Logo

PRESENTATIE COLLEGE
Elke eerste donderdag van de maand tussen 09:00 en 12:00 kun je bij Bart Buijs van het Presentatie College terecht voor praktische of strategische raad over presenteren en netwerken. Bart heeft bijna 30 jaar ervaring in het bedenken, maken en geven van presentaties op basis van strategische communicatie.

logo_PRScomm240px

CLAASSEN, MOOLENBEEK & PARTNERS
Martien Rienks van Moolenbeek & Partners is elke vrijdagochtend aanwezig voor vragen over bedrijfsvormen, opzet organisatie, aanvragen van alternatieve financiering en crowdfunding.

Ook voor vragen rondom het voorkomen of oplossen van problemen met overheidsinstanties zoals de Belastingdienst kun je bij hen terecht. 

 

image70

VEREENIGDE IDEEËN COMPAGNIE
“Het is de missie van Vereenigde Ideeën Compagnie om waarde te creeën. Waarde voor de maatschappij en voor de economie, door het bijeenbrengen van de juiste mensen, markten en middelen” De medewerkers van V.I.C. zijn dagelijks aanwezig om ondernemers te adviseren. Meer informatie via www.vicnl.com

logo-vic

PLACES TO LEARN
Elke vrijdag kun je bij Places to Learn, school voor Ondernemerschap terecht voor alles over ondernemerschap. Wat zijn jouw talenten en hoe kun je die inzetten bij het starten van je eigen bedrijf? In welke branche ben jij actief en hoe ziet jouw markt er uit? Hoe speel jij met je bedrijf in op trends, nieuwe technische ontwikkelingen?

Meer informatie via www.placestolearn.nl

Places-to-learn-Logo-01-RGB-300dpi