Over Places to work

OVER PLACES TO WORK

Places to work is een initiatief van de Vereenigde Ideeen Compagnie (V.I.C.), ondersteund door diverse organisaties waaronder Gemeente Almere en de Economic Development Board Almere.

 

VIC bestaat uit een aantal ervaren professionals en houdt zich inmiddels een aantal jaar actief bezig met het begeleiden en ondersteunen van start-ups op het gebied van ICT en Media. Kijk voor meer informatie op vicnl.com.

 

Het doel van Places to work is om (startende) ondernemers en mensen met een idee te faciliteren en te ondersteunen middels faciliteiten, netwerk, kennis en middelen. Places to work is gevestigd aan de Wisselweg 33 in Almere, het voormalige hoofdkantoor van Leaseplan Corporation.

 

Dick Becht: ‘Wij zien Places to work als een platform voor ondernemend Almere en Flevoland. Iedereen met een goed idee om hieraan een positieve bijdrage te leveren is bij ons van harte welkom.’

 

Kay Lagerweij: ‘Het is prachtig om te zien hoe we samen met andere ondernemers en instanties, in staat zijn om met Places to work daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij en de economie. Hoe? Simpel, door heel veel enthousiasme, plezier en hard werken.’

IMG_3270

WAT VINDT MEN VAN PLACES TO WORK?

Gastvrijheid0%
Internet0%
Bereikbaarheid0%
Werkruimte0%
Parkeergelegenheid0%
Algemene beoordeling0%
Koffie / Thee0%

8,4/10

Op basis van 123 reviews
De reviews zijn altijd geschreven na het gebruik van een locatie