Vergaderen

MEETING PLACE 12

VIC Place: Deze is geschikt voor maximaal 14 personen en is modern ingericht, heeft veel daglicht en is voorzien van een LED-scherm. Meeting Place 12 bevindt zich op de begane grond in de toren en wordt ingezet voor trainingen en vergaderingen.

MEETING PLACE 14 ‘THE BOARDROOM’

The Boardroom: Deze ruimte is modern ingericht, is uitermate geschikt voor belangrijke meetings en is voorzien van een LED-scherm. The boardroom bevindt zich op de eerste etage en biedt capaciteit aan maximaal 14 personen

MEETING PLACE 28

Deze ruimte is modern ingericht, biedt plaats aan maximaal 28 personen en is voorzien van een beamer en een scherm. Meeting place 28 is een geschikt voor presentaties, trainingen en vergaderingen en bevindt zich op de tweede etage.

MEETING PLACE 26

Meeting place 26 bevindt zich in het souterrain van ons pand naast het auditorium. Vanwege de eigen pantry wordt deze ruimte regelmatig gecombineerd ingezet met het Auditorium. Tevens kan deze ruimte, die beschikt over een beamer met scherm, separaat worden gehuurd.

MEETING PLACE 8

Meeting Place 8 is een spreekkamer op de begane grond voor maximaal 8 personen. De glazen ruimte is voorzien van wifi, flipover, schrijfgerij en is te reserveren voor een uur, dagdeel of dag.

MEETING PLACE 100 ‘AUDITORIUM’

Auditorium: In het souterrain van bevindt zich een prachtig auditorium voorzien van audiovisuele apparatuur en draadloos internet. De zaal, voorzien van podium, is uitstekend geschikt voor trainingen, lezingen, presentaties, workshops of andere doeleinden.