Vergaderen

Wil je je gasten in een sfeervol ingerichte ruimte ontvangen en voorzien van bijvoorbeeld een lunch, tussendoortje, borrel of zelfs een diner? Alles is mogelijk bij Places to work! Alle vergaderzalen zijn voorzien van een beamer of tv scherm en wifi. Door de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en door de vele parkeerplekken waar Places to work over beschikt, een ideale locatie voor een vergadering op maat. Kijk hieronder welke vergaderzaal het beste bij jou past en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd wat wij naast vergaderzalen nog meer te bieden hebben, zoals een snack, lunch of diner? Klik hier voor de mogelijkheden.

MEETING PLACE 12
Deze ruimte is modern ingericht, heeft veel daglicht en is voorzien van een LED-scherm. De ruimte is geschikt voor trainingen en vergaderingen. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je Meeting Place 12 voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€195,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE 14 
Ook wel de board-room genoemd. Deze ruimte is modern ingericht, is uitermate geschikt voor belangrijke meetings en is voorzien van een LED-TV-scherm. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt graag met je mee. Wil je Meeting Place 14 voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€195,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE 26
Meeting place 26 bevindt zich in het souterrain van ons pand naast het auditorium. Maar tevens kan deze meeting place, die beschikt over een beamer met scherm, separaat worden gehuurd. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt graag met je mee. Wil je Meeting Place 26 voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€220,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE 28
Deze ruimte is modern ingericht, biedt plaats aan maximaal 28 personen en is voorzien van een beamer en een scherm. Meeting place 28 is een geschikt voor presentaties, trainingen en vergaderingen. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt graag met je mee. Wil je Meeting Place 28 voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€350,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

SPREEKKAMER

De spreekkamer heeft veel daglicht. Door alle faciliteiten in deze ruimte kan deze voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de spreekkamer voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€70,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE 100 ‘AUDITORIUM’
In het souterrain bevindt zich een prachtig auditorium voorzien van alle mogelijke audiovisuele apparatuur en wifi. De zaal, met podium, is zeer geschikt voor trainingen, lezingen, presentaties en andere doeleinden. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt graag met je mee. Wil je het auditorium voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€595,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

* Prijzen zijn exclusief BTW.