Werkplekken

Een flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met een kantoor voor langere termijn.

Kennis

Deel kennis, ervaring en expertises met Places to learn, Places to work, mede ondernemers en andere bewoners.

Netwerk

Vergroot je netwerk met de Club van 25, Open Coffee Almere en community van Places to work.

Middelen

Heb je altijd al de droom om te gaan ondernemen? Met ervaren docenten, coaches en andere ondernemers, helpen we je om je idee vorm te geven.

Ondernemen met passie

Places to work biedt een scala aan faciliteiten gericht op ondernemers. Denk aan een werkplek met supersnel (Wi-Fi) internet, parkeerplaatsen, uitgebreide horeca, receptie, maar ook aan een auditorium waar je bijeenkomsten kunt bijwonen of zelf organiseren.

Ideale werkplek

Places to work biedt ondernemers, zzp’ers en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen. Uitganspunten zijn flexibiliteit en gemak. Een flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met een kantoor voor langere termijn.

Effectief vergaderen

Places to work beschikt over diverse ruimtes voor grote of kleine bijeenkomsten, trainingsruimtes en ruimtes om te vergaderen. Variërend van 6 tot 100 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen, zoals bijvoorbeeld een beamer.

Het is prachtig om te zien hoe we samen met andere ondernemers en instanties, in staat zijn om met Places to work daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij en de economie. Hoe? Simpel, door heel veel enthousiasme, plezier en hard werken - Kay Lagerweij

Places to work

Places to work is een initiatief van de Vereenigde Ideeen Compagnie (V.I.C.). VIC bestaat uit een aantal ervaren professionals en houdt zich inmiddels een aantal jaar actief bezig met het begeleiden en ondersteunen van start-ups op het gebied van met name ICT en Media. Het doel van Places to work is om (startende) ondernemers en mensen met een idee te faciliteren en te ondersteunen middels faciliteiten, netwerk, kennis en middelen.

Places to work zorgt voor de verbinding tussen ondernemers. Vaak is hetgeen wat je zoekt te vinden onder hetzelfde dak. Hoe mooi is dat - Kay Lagerweij

Onze ambassadeurs

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?