Faciliteiten

Wanneer je een inspirerende kantoorruimte wilt huren in Lelystad, flexibel, professioneel en natuurlijk voorzien van goede koffie, dan moet je beslist eens langskomen bij Places to work. Hier vind je alle faciliteiten die je voor je kantoor nodig hebt op één plek.


Verschillende vergaderruimtes

De verschillende vergaderruimtes in het pand bieden plaats aan 10 tot zelfs 250 personen. Daarnaast bieden wij diverse soorten werkplekken afhankelijk van de behoefte variërend van flexplekken tot een volledig kantoor voor meerdere mensen. Voor meer informatie over de werkplekken, klik hier. Voor meer informatie over de vergaderzalen, klik hier.


Extra faciliteiten bij uw kantoorruimte

Places to work biedt meer dan alleen kantoorruimte in Lelystad. Wanneer je een flex of fix kantoor bij ons huurt, kun je ook de spullen die je niet onbeheerd wilt achterlaten, opbergen in een locker. En wij gaan nog verder. De catering in het pand biedt niet alleen een prima kopje koffie, maar kan desgewenst ook de lunch verzorgen of zelfs het diner. Zo kun je een volledige vergaderdag inplannen in je kantoorruimte in Lelystad en ondertussen genieten van een hapje en een drankje.

 

Receptie
Onze vriendelijke en gastvrije office manager wijst jou (je gasten en relaties) de weg. Of het nu gaat om ontvangst van relaties, het maken van een reservering, helpen met extra diensten zoals het beantwoorden van doorgeschakelde telefoontjes of het versturen van post, altijd tot je dienst.


Netwerken

Doordat de meest uiteenlopende bedrijven, zzp-ers, freelancers en mkb-ers bij Places to work een werkplek of een kantoorruimte in Lelystad huren, biedt dit de ultieme gelegenheid tot netwerken. Misschien heb jij een klus aangeboden gekregen die niet bij je past, maar wel bij degene die naast je een flexplek huurt. Of je wilt even sparren en nieuwe inzichten opdoen voor het project waaraan je werkt, dan zijn er genoeg vakmensen die met je mee kunnen.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorruimte Almere