Ondernemen

MEER WETEN OVER NETWERKEN? KLIK HIER

ONDERNEMEN
Als ondernemers begrijpen wij andere ondernemers en stellen wij alles in werking om faciliteiten zoals, kantoren, vergaderruimtes, flexplekken, fixplekken en shared offices te bieden. Uiteraard is alles flexibel en naar jouw wensen. Daarnaast bieden wij specifieke kennis, netwerk, extra faciliteiten of middelen. Waar nodig brengen we je in contact met andere experts, mentoren, coaches of investeerders.


FACILITEITEN
Places to work biedt een scala aan faciliteiten gericht op ondernemers. Denk aan verschillende soorten werkplekken met supersnel (Wi-Fi) internet, parkeerplaatsen, uitgebreide horeca, receptie, maar ook aan een grote zaal waar je bijeenkomsten kunt bijwonen of zelf organiseren. Daarnaast  bieden we de mogelijkheid om bepaalde kennis of vaardigheden op te doen.

 


FLEXIBILITEIT
We begrijpen dat je geen langdurige huurcontracten wilt of kunt aangaan. Daarom bieden wij een groot scala aan werkplekoplossingen, van flexplek en vaste werkplek, tot kantoor en vergaderruimtes. Te huur vanaf een uur tot een jaar en altijd tegen lage kosten. Ons auditorium is -in overleg- zelfs gratis te gebruiken.

 

MIDDELEN
Om te kunnen ondernemen heb je vaak behalve ‘kennis en kennissen’ ook kapitaal nodig om investeringen te doen of om zaken voor te financieren. Places to work helpt je hierbij graag op weg.

SFEER
Om te zorgen voor een prettige en professionele sfeer is Places to work modern en fris ingericht. In de lobby vind je een bar waar je heerlijke koffie en broodjes kunt krijgen en waar je andere ondernemers kunt ontmoeten.

Heb je gasten of wil je tijdens een vergadering in een van de sfeervol ingerichte ruimtes voorzien worden van bijvoorbeeld lunch of een tussendoortje? Uiteraard kan dat ook. En ja, de echte sfeer maken we natuurlijk met zijn allen. Uiteraard kan de vergadering ook worden beëindigd met een warme maaltijd. Je kunt zelfs eerst dineren en aansluitend ’s avonds vergaderen.

 

KENNIS
Heb je een specifieke vraag of mis je kennis op een bepaald gebied die nodig is om succesvol te ondernemen? Misschien kun je terecht bij mede ondernemers bij Places to work of bij onze eigen professionals en kunnen zij je direct verder helpen. Daarnaast bieden we via Places to learn gerichte trainingen op het gebied van bijvoorbeeld online marketing of ondernemerschap. Voor meer informatie, kijk op de website van Places to Learn.

 

Mocht dit niet afdoende zijn, dan zetten we graag ons netwerk voor je in, bestaande uit onder andere: marketing specialisten, notarissen, ICT professionals, HBO instellingen of bijvoorbeeld investeerders.