Vergaderen

Wil je je gasten in een sfeervol ingerichte ruimte ontvangen en voorzien van bijvoorbeeld een lunch, tussendoortje, borrel of zelfs een diner? Alles is mogelijk bij Places to work! Alle vergaderzalen zijn voorzien van een beamer of tv scherm en wifi. Door de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en door de vele parkeerplekken waar Places to work over beschikt, een ideale locatie voor een vergadering op maat. Kijk hieronder welke vergaderzaal het beste bij jou past en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Benieuwd wat wij naast vergaderzalen nog meer te bieden hebben, zoals een snack, lunch of diner? Klik hier voor de mogelijkheden.

MEETING PLACE ”KIEVIT”

Deze spreekkamer kan, door alle faciliteiten in de ruimte, voor verschillende doeleinden gebruikt worden, denk hierbij aan coaching sessies of een klein zakelijk overleg.  Daarnaast kan er in deze ruimte gebruik worden gemaakt van wifi. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de ‘Kievit’ zaal voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€35,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE ”ROODBORST”

Deze vergaderruimte is van alle gemakken voorzien en is geschikt voor een vergadering tot 14 personen. De lichte zaal beschikt over een groot scherm met HDMI aansluiting  die via uw laptop gemakkelijk aan te sluiten is. Daarnaast kan er in deze ruimte gebruik worden gemaakt van wifi. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de ‘Roodborst’ zaal voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€150,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE ‘EURO’
Deze ruimte is modern ingericht en is voorzien van een beamer-scherm, wifi en andere audiovisuele apparatuur. De zaal is zeer geschikt voor trainingen, lezingen, presentaties en andere doeleinden. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de ‘Euro’ zaal voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€250,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE ‘GULDEN’
Deze ruim opgezette vergaderzaal heeft veel daglicht en is voorzien van een Beamer-scherm. De ruimte is geschikt voor trainingen en vergaderingen. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de ‘Gulden’ zaal voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€250,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

MEETING PLACE ‘GROTE ZAAL’
Deze grote ruimte is van alles voorzien. Met twee beamer-schermen, wifi en moderne audiovisuele apparatuur, is deze ruimte uitermate geschikt voor grote evenementen, symposia, lezingen, presentaties en andere doeleinden. Places to work stelt zich graag flexibel op en denkt  met je mee. Wil je de ‘Grote Zaal’ zaal voor een hele dag gebruiken? Dat kan voor *€400,-, liever maar één dagdeel of een paar uur? Ook dat kan! Neem voor een passende offerte vrijblijvend contact op.

* Prijzen zijn exclusief BTW.